You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0

За специален повод

Възможни опции
160.00лв
Букет във форма на сърце изработен от розова гипсофила с бели цифри или буква Размери: 50х80 см *Букетът на снимката е размер L, но може да бъде направен и в по-малък вариант ..
Възможни опции
105.00лв
Кутия с плюшена играчка еднорог, роза и спрей розаРазмери: 20х35 см*размерите са приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
79.00лв
Кутия във форма на сърце с розово-бели розички и бутилка вино Jp.Chenet 750 mlРазмери: 26x12 см*размерите са приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
89.00лв
Подаръчна кутия с френски макарони, рози, чаша с декорация от полимерна глина и поздравителна картичкаРазмери: 23x15 см*размерите са приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр .София..
Възможни опции
85.00лв
Аранжировка в кутия имитираща балон с горещ въздух с бели и розови рози и прозрачен балон с пераРазмери: 26x70  см*размерите са приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
165.00лв
Кутия с 25 бели еквадорски розиРазмери: 30х30 см*размерите са приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
125.00лв
Нежна аранжировка в кутия с лалета, лизиантус, орхидея и плюшено зайче с дантелена рокля Размери: 30х35 см*размерите за приблизителни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
89.00лв
Подаръчна кутия сърце с чаша с декорация от полимерна глина, френски макарони и сезонни цветяРазмери: 28х15 см*размерите са ориентировъчни*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..