You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0

За рожден ден

Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТорта с макарони и цветяЦифри и име по избор Вместимост: 250 млВисочина: 11 см*Не се препоръчва употреба в микровълнова фурна и съдомиялна машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична  чаша с декорация от полимерна глинаЦвят и цифри по изборВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична  чаша с декорация от полимерна глинаКутия с цветя, макарон и мече държащо сърце с цифриВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
59.00лв
Комплект керамична чаша и лъжичка с декорация от полимерна глина Торта с цифри и име на гърба на чашата *Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна ..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глина Вместимост: 250 мл *Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
69.00лв
Стъклена чаша за уиски със стиймпънк елементи ..
Възможни опции
50.00лв
Ароматна свещ ръчно излята от 100% натурален соев восък Декорация от полимерна глина, памучен еко фитилАромат: торта с ягоди, сметана и шоколад Време на горене: около 40 часа370 грПерсонализиран ключодържател с име, буквичка и френски макар..