You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаПо избор за мъж или жена стоматолог* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаМече с рокля, държащо сърце с малко мечеДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и мирковълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаМече държащо сърце с патеДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаМече с букетДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаМече държащо букваДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаМече държащо сърцеДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаКексче украсено с цветяЦветове по изборДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
12.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаЦифра и цвят по изборДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..
Възможни опции
13.00лв
Чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаКексче с черешкаДължина: 15 см * Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна..