You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаС гимнастически уреди, медали, цветя и имеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаПрестилка, име, цветя, мече, стетоскоп, таблетки, спринцовкаДекорация подходяща за мъж или женаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМедицинска сестра с букетВъзможност за добавяне на имеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
49.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаЗъбчета с брекети по цялата окръжност на чашатаВъзможност за име по вътрешния ръб на чашатаСива или розова чаша по изборВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнов..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаПалитра с гримове, четка, червило, спирала и целувкаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаФон дьо тен, спирала, четки и червилоВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаНожичка, пила, лак, палитра с цветовеВъзможност за добавяне на имеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
40.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаИме, цветя, корона, преса, малка ножица, сешоарВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
40.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаПчела, мед, пчелни пити, кошер и цветяВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..