You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0

Букети

Възможни опции
65.00лв
Спрей рози в цвят корал  в съчетание с ароматен евкалипт, красиво опаковани във винтидж стил*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
160.00лв
Букет във форма на сърце изработен от розова гипсофила с бели цифри или буква Размери: 50х80 см *Букетът на снимката е размер L, но може да бъде направен и в по-малък вариант ..
Възможни опции
75.00лв
Ароматно съчетание от цикламени рози, лизиантум, лилиум и евкалипт, стилно обгърнати от зебло* При липса на наличност на някое от цветята си запазваме правото да гo заменим с равностойно и съобразено с темата на букета цвете*доставки за следващия ден..
Възможни опции
58.00лв
Пъстро и закачливо съчетание от жълти лалета, розови рози и стрък дива орхидея * При липса на наличност на някое от цветята си запазваме правото да гo заменим с равностойно и съобразено с темата на букета цвете*доставки за следващия ден се извър..
Възможни опции
65.00лв
Нежна и стилна комбинация от лизиантум и роза в съчетание с евкалипт *доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
49.00лв
Пролетна хармония от 15 бр. божурести лалета в стилна опаковка*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
93.00лв
Опияняващият аромат на божури в съчетание със спрей роза, алстромерия и лизиантум ще очароват всяка дама*доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
145.00лв
Букет от 51 жълти лалета, любими на всяка дама,красиво опаковани с крафт хартия, тюл и  дантела *доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..
Възможни опции
83.00лв
Нежна комбинация от роза и спрей роза опаковани в два цвята текстил *доставки за следващия ден се извършват само на територията на гр.София..