You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Кръщене / погача

Кръщене / погача

Подкатегории

Възможни опции
300.00лв
Декорацията включва:Арка с балони в желания от Вас цвятПерсонализирано табло Помощна маса цилиндър 1 бр Плюшено мечеВсяка декорация може да бъде съобразена с темата на партито и Вашия бюджет. Крайната цена се определя от сложността на израб..
Възможни опции
260.00лв
Всяка декорация може да бъде съобразена с темата на партито и Вашия бюджет. Крайната цена се определя от сложността на изработка и мащаба на декора. За клиента остават балоните и персонализираният надпис или банер, ако има такъв. Ако има аранжировки ..
Възможни опции
360.00лв
Декорацията включва:Арка от балони в пастелни розови нюанси и прозразни силиконови балони Златен надпис "Честито кръщене"Фигури на ангели и слончеПомощни маси- цилиндри 3 брКутия с изкуствени цветяВсяка декорация може да бъде съобразена с темат..
Възможни опции
290.00лв
Арка с балони в златно, бяло и бежовоАранжировка от сухи цветя, която се отдава под наем за събитиетоТабло с текст -  под наем за събитиетоКилимче - под наем за събитиетоВ цената са включени монтаж и демонтаж..
Възможни опции
250.00лв
Изцяло покрита арка с балони в тематични цветове Аранжировка от сухи и изкуствени цветя В цената са включени монтаж и демонтаж..
Възможни опции
280.00лв
Арка с балони в бледо розово и цвят шампанско/ванилия/ или другиПомощни масички цилиндри - 3 бр Монтаж и демонтаж ..
Възможни опции
250.00лв
Герлянд от балони върху дървен статив Табелка с име или текст, според повода,която се отдава под наем за събитиетоЦветове: праскова, бежово, златен хром*В цената е включен монтаж и демонтаж *Може да се съчетае с подходяща флорална украса за..
Възможни опции
280.00лв
Украсата включва арка с балони в посочените цветове/ или другиДекорация от сухи цветя/пампаска трева в единия ъгъл на арката Стоящ център с балони и плюшено мече/мечетаМонтаж и демонтаж в деня на събитието ..
Възможни опции
280.00лв
Украсата включва: Герлянд от балониСтатив с персонализирано табло Помощни маси цилиндри - 2 брФигура ангелче  *по желание можем да изработим подаръци за гостите в същата тема, както и флорална украса за масите. ..