You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Кръщене / погача

Кръщене / погача

Подкатегории

Възможни опции
300.00лв
Декорацията включва:Арка с балони в желания от Вас цвятПерсонализирано табло Помощна маса цилиндър 1 бр Плюшено мечеВсяка декорация може да бъде съобразена с темата на партито и Вашия бюджет. Крайната цена се определя от сложността на израб..
Възможни опции
260.00лв
Всяка декорация може да бъде съобразена с темата на партито и Вашия бюджет. Крайната цена се определя от сложността на изработка и мащаба на декора. За клиента остават балоните и персонализираният надпис или банер, ако има такъв. Ако има аранжировки ..
Възможни опции
360.00лв
Декорацията включва:Арка от балони в пастелни розови нюанси и прозразни силиконови балони Златен надпис "Честито кръщене"Фигури на ангели и слончеПомощни маси- цилиндри 3 брКутия с изкуствени цветяВсяка декорация може да бъде съобразена с темат..
Възможни опции
250.00лв
Арка с балони в златно, бяло и бежовоАранжировка от сухи цветя, която се отдава под наем за събитиетоТабло с текст -  под наем за събитиетоКилимче - под наем за събитиетоВ цената са включени монтаж и демонтаж..
Възможни опции
250.00лв
Изцяло покрита арка с балони в тематични цветове Аранжировка от сухи и изкуствени цветя В цената са включени монтаж и демонтаж..
Възможни опции
69.00лв
Аранжировка в розова кутия бебешко кошче Сезонни цветя в розово и бяло Размери: 22х30 см ..