You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМече с въздушен балонВъзможност за добавяне на име или букваПо избор: за момче или момичеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна ..
Възможни опции
33.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМече с рокля и корона в цветове по изборВъзможност за добавяне на имеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМече с голям букет от розиВъзможност за добавяне на име или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМечето ПадингтънВъзможност за добавяне на имеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМече с ракета за тенис и шапкаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМече с рокля и балониМалко надничащо мече на гърба на чашата Възможност за добавяне на име или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и с..
Възможни опции
29.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаКравичка, звездичкиВъзможност за добавяне на име, буква или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
77.00лв
2 бр. керамични чаши с декорация от полимерна глина2 бр. лъжички с мече и букваМечета с  цветя, надпис "I love you"Избор на букви на лъжичкитеВместимост: 250 млВисочина на чашите: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова ф..
Възможни опции
35.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глина и матово червено покритиеВместимост: 250 мл*Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна ..