You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
37.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст, бебешки крачета в цвят по избор, цветя, сърца, панделкиВъзможност за добавяне на име или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдо..
Възможни опции
37.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст "Най-добрата приятелка на света", френски макарони, цветя, сърца, панделкиВместимост: 250 млВисочина: 9 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст, орхидеи, рози, панделка, сърцеВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
37.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст, пчелни пити, кошер, цветя, пчела, бурканче с медВъзможност за добавяне на име или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна&n..
Възможни опции
39.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст, венец от цветя, панделкаВъзможност за добавяне на име или датаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
35.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
36.00лв
Керамична чаша с деорция от полимерна глина Вместимост: 300 мл *Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микоровълнова фурна ..
Възможни опции
37.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаТекст, бебешки крачета, инструменти, гумаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
37.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глина Вместимост: 300 мл *Не се препоръчва употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна ..