You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
47.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаКукла държаща зайчеВъзможност за промяна за цвета на косата на куклатаВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаКукла с шапка и еднорог, дъга и звездичкиВъзможност за промяна на цвета на косата на куклатаВместимост: 250 млВисочина: 11 см*Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  ма..
Възможни опции
43.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаВъзможност за добавяне на име или букваВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
47.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаКукла с рокля и френски булдогВъзможност за добавяне на име или букваВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
43.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаКукла с мече и имеЦвета на косата на куклата е по изборВместимост: 250 млВисочина чашата: 11 см..
Възможни опции
35.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаЗайче държащо сърце Възможност за добавяне на име или букваВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
38.00лв
Керамична купа с декорация от полимерна глинаПо избор: за момче или момичеВместимост: 400 млВисочина: 6 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
39.00лв
Керамична купа с декорация от полимерна глинаМече с рокля и корона, име, бонбони, панделка, френски макарон, коледни мотиви или другиВместимост: 400  млВисочина: 6 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна&n..
Възможни опции
39.00лв
Керамична купичка с декорация от полимерна глинаМече с гащеризон, количка, звездички, имеПо избор: за момче или момичеВместимост: 400 млВисочина: 6 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..