You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
65.00лв
Керамична чаша и чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаЛъжичка с букет от рози и панделкаМомиче с рокля от рози и сърчицаЦвят на косата по избор * Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  маши..
Възможни опции
88.00лв
Розов комплект от керамична чаша, купичка и лъжичкаДекорация от полимерна глинаМече във въздушен балон, корона, панделкаПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичка: 16 см* Не се препоръчва употреба ..
Възможни опции
99.00лв
Комплект от керамична чаша, купичка, лъжичка и виличкаДекорация от полимерна глинаМече, сърце от цветя, панделки, сърчица и пеперудаПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичка и виличка: 16 см* Не се пр..
Възможни опции
87.00лв
Комплект от керамична чаша, купичка и лъжичкаДекорация от полимерна глинаВенец от бонбони, цветя, корона, конче и мече с розова рокляПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичката: 16 см* Не се препоръчв..
Възможни опции
84.00лв
Комплект от керамична чаша, купичка и лъжичкаДекорация от полимерна глинаЗайче с цветяПоставяне на имеВместимост: чаша : 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичка: 16 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна&nb..
Възможни опции
99.00лв
Комплект от керамична чаша, купичка, лъжичка и виличкаДекорация от полимерна глинаМече във въздушен балон, конче и звездичкиПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичката и виличката: 16 см* Не се препор..
Възможни опции
99.00лв
Комплект от керамична чаша, купичка, лъжичка и  рамкаДекорация от полимерна глинаМече с розова рокля върху облак, зайче, конче, цветя, сърчица и панделкиПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 млВисочина на лъжичка: 16 с..
Възможни опции
55.00лв
Чудесен подарък за мама и бебче. Кутията включва:Рамка за снимка с декорация от полимерна глина Ароматна малка, соева свещ с декорация от полимерна глина Ключодържател текстилно мече *Размер на снимката 10х15см..
Възможни опции
85.00лв
Комплект от керамична чаша и  купичкаДекорация от полимерна глинаМини Маус, бонбони, панделки, звездички и сърчицаПосочете името в забележкаВместимост: чаша: 250 мл, купичка: 400 мл* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна..