You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Количка:
  • Вашата количка е празна!

0
Възможни опции
65.00лв
Керамична чаша и чаена лъжичка с декорация от полимерна глинаЛъжичка с букет от рози и панделкаМомиче с рокля от рози и сърчицаЦвят на косата по избор * Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  маши..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМайка с рокля и бебеЦветът на косата и дрехите по избор* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
60.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаВлюбена двойка в космосаВместимост: 250 млВисочина: 11 смВъзможност за добавяне на име или буква* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
49.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаЦвят на косите и роклите по изборВместимост: 250 млВисочина: 11 смВъзможност за добавяне на име или букви* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаДве прегърнати момичета, надпис от глина "Sisters forever"Цвят на косите и дрехите по изборВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна&nbs..
Възможни опции
45.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаМомиче с дънки, широк пуловер и букет от божуриВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
49.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаФигура на лекар с ангелски крила държащ бебе Възможност за добавяне на надпис от вътрешната част на чашата*Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
49.00лв
Керамична чаша с декорация от полимерна глинаФигура на зъболекар, зъбчета, надпис по вътрешния ръб на чашата*Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..
Възможни опции
89.00лв
Комплект от две керамична чаши с декорация от полимерна глинаФигури на младоженци, имена, морски мотивиВместимост: 250 млВисочина: 11 см* Не се препоръчва употреба  в микровълнова фурна и съдомиялна  машина..